Stagemarkt HvA online

Datum/Tijd
18/09/2020
13:30 - 15:00


De stagemarkt voor onze eerstejaars studenten staat gepland op 18 september 2020 van 13.30 tot 15.00 uur. Vanwege de Coronacrisis zal deze een andere vorm hebben dan gebruikelijk.

De stagemarkt zal deze keer namelijk online plaatsvinden waarbij er twee vertegenwoordigers per opleidingsschool (bijv. De Dam, NOA, ACOA, ROWF, etc.) online aanwezig kunnen zijn.

Tijdens de stagemarkt vinden er zes sessies van een kwartier plaats waarbij studenten online ‘binnen’ kunnen komen. Na elk kwartier wordt een nieuwe sessie gestart door de vertegenwoordiger van de opleidingsschool en kunnen andere studenten online ‘binnenkomen’.

Studenten die op de stagemarkt komen zijn geïnteresseerd welke scholen er allemaal onder jouw (opleidingsschool vallen en wat kenmerkend is voor deze scholen. Daarnaast willen studenten al van te voren weten welke vacatures er beschikbaar zijn zodat zij de juiste school online kunnen bezoeken. Studenten zullen ná de stagemarkt per mail solliciteren op beschikbare vacatures die in Centuri staan.

Dit zal een geheel ander soort stagemarkt zijn dan voorheen. Daarom hieronder nog een samenvatting van hoe de online stagemarkt eruit komt te zien:

  • Stagemarkt online op 18 september tussen 13.30 en 15.00.
  • Per opleidingsschool maximaal twee personen die álle scholen die onder de opleidingsschool vallen vertegenwoordigen.
  • Gedurende een tijdslot van een kwartier wordt een korte presentatie gegeven van de scholen die onder de opleidingsschool vallen en voor welke opleidingen er vacatures zijn bij deze scholen. Na een kwartier wordt opnieuw gestart. Vragen van studenten kunnen via een chatfunctie worden gesteld en worden beantwoord door één van de vertegenwoordigers van de opleidingsschool.
  • Vacatures worden vooraf in Centuri geplaatst door de schoolopleider van de betreffende school.
  • De coördinator van de opleidingsschool zal de HvA twee namen doorgeven die de gehele opleidingsschool kunnen vertegenwoordigen op de online stagemarkt.