Trainingen

Fijn dat je interesse hebt in ROSA-trainingen. De trainingen zijn ontwikkeld voor werkplekbegeleiders en (school)opleiders binnen ons samenwerkingsverband. We bieden verschillende modules aan op meerdere data. De modules zijn onderdeel van de Basiscursus werkplekbegeleider. Na afloop van iedere module ontvang je een digitaal bewijs van deelname.

In principe beginnen werkplekbegeleiders en startende schoolopleiders met de Kennismakingsmodule ROSA. Zodra je deze kennismakingsmodule en vervolgens de Basismodule begeleiden, de Basismodule beoordelen en één van de volgende modules hebt gevolgd: HvA (beroepsopdrachten), VU (kernpraktijken), UvA (ontwerponderzoek), of Breitner Academie, dan ontstaat het recht op het Certificaat Basiscursus werkplekbegeleider. Dit certificaat wordt aan het einde van semester 1 en 2 uitgereikt. De module i.s.m. de ALO is nog in ontwikkeling.

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe trainingsmomenten. Communicatie hierover verloopt via de schoolopleiders.

De trainingen gedurende schooljaar 2022-2023 hebben inmiddels plaatsgevonden. Voor de zomer 2023 zullen de trainingen voor het volgende schooljaar worden ingepland en kan er weer worden ingeschreven.

Locatie: Keizer Karel College
Data: 5 oktober 2022, 23 november 2022, 15 maart 2023 en 10 mei 2023
Tijdstip: 09.00 – 11.00 uur
Doelgroep: ROSA-schoolopleiders

Deze cursus is volgeboekt.