Week van Samen opleiden

Datum/Tijd
11/04/2023 - 13/04/2023
Hele dag


Sterk in ontwikkeling, hét thema dat centraal staat tijdens de Week van Samen Opleiden 2023. Dit thema sluit naadloos aan bij ons dynamische veld van Samen Opleiden & Professionaliseren. De afgelopen jaren zijn mooie resultaten bereikt en er is volop ambitie om regionale en landelijke uitdagingen aan te pakken. Van 11 tot en met 13 april 2023 draait het om van en met elkaar leren, op 11 en 12 april via webinars en op donderdag 13 april op locatie bij het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Tijdens De week van het Samen Opleiden in 2023 is het thema ‘Sterk in ontwikkeling’. Achter de schermen zijn we druk bezig met het samenstellen van een mooi programma aan de hand van de volgende themalijnen: 1) Samen Opleiden van onderwijsprofessionals 2) Versterken van de kwaliteit van samenwerking 3) Doorgaande professionele ontwikkeling. Een week lang kan je deelnemen aan waardevolle sessies, elkaar ontmoeten en met en van elkaar leren. Reserveer De Week van Samen Opleiden nu alvast in je agenda!

Ook een bijdrage leveren of een vlog maken?

Welke ideeën heb je voor een programmaonderdeel op de congresdag in het Spoorwegmuseum? Wil je jouw good practice breed delen, een gesprekstafel initiëren, een workshop verzorgen of iets anders waarbij je kennis en praktijkervaringen deelt en zelf weer mee naar huis neemt? Vul dan dit formulier in. Eind januari 2023 hoor je van ons of je suggestie een plek heeft op het congres.

Daarnaast zijn wij op zoek naar studenten, schoolopleiders, schoolleiders, leraren, etc. die in een korte vlog vertellen hoe zij met Samen Opleiden sterk in ontwikkeling zijn. De geselecteerde vlogs delen we in de Week van Samen Opleiden via de dagelijkse congresmail, vertonen we op de congresdag en plaatsen we na afloop op de website van het Platform en op de profielpagina van het partnerschap. Via dit formulier kan je je opgeven voor het indienen van een vlog. Je ontvangt vervolgens richtlijnen waar je vlog aan dient te voldoen.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 11 t/m donderdag 13 april 2023
Waar: 11 en 12 april online en op 13 april bij het Spoorwegmuseum in Utrecht
Voor wie: Programmaleiders, coördinatoren, projectleiders, lerarenopleiders (van scholen en instituten), werkplekbegeleiders, bestuurders en schoolleiders, HRM-professionals en coördinatoren van huisacademies
Kosten: Er zijn geen kosten aan deelname aan dit event verbonden
Aanmelden: schrijf je via dit formulier nu alvast in voor de dagelijkse congresmail in de Week van Samen Opleiden. Wanneer de aanmelding open is voor de webinars én voor de congresdag, ontvang je bericht.