Hermann Wesselink College

“Hermann Wesselink College is een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde”.

Het Hermann Wesselink College is een christelijke school in Amstelveen met gymnasium en tweetalig vwo, havo en vmbo-t.  Onze school is een plek waar jonge en volwassen mensen elkaar ontmoeten en elkaar vragen stellen. Deze ontmoetingen zijn waardevol omdat ze ons kansen bieden om onze leerlingen sterk te maken, ze te laten groeien in kennis en zich te laten ontwikkelen op verschillende talentgebieden.

Klik hier voor meer algemene informatie

Het Hermann Wesselink College als opleidingsschool

Dit betekent dat je een professionele begeleiding kunt verwachten op het HWC door geschoolde werkplekbegeleiders. Als student maak je deel uit van de schoolgroep en doe je actief mee aan de 8 studentenbijeenkomsten die de schoolopleiders per jaar verzorgen (gerelateerd aan thema’s en intervisie).

De schoolopleiders bewaken samen met je werkplekbegeleider je leerproces waarin jijzelf je leerdoelen bepaalt. Bij dit leerproces hoort ook dat je een aantal leerwerktaken maakt, waarbij je zelf de thema’s bepaalt gerelateerd aan jouw ontwikkelingswensen. Samen met een andere student vorm je een duo en bezoeken jullie een aantal van elkaars lessen en geven jullie elkaar feedback.

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

Hermann Wesselink College

Schoolopleiders

Astrid Prins
Heleen van der Werf
stage@hethwc.nl

Contactgegevens

Startbaan 3
1185 XP Amstelveen
020-6459751
www.hermannwesselinkcollege.nl